Mart van Genugten

Mart van GenugtenAls advocaat is het doel van Mart om bij te dragen aan het algehele succes van de onderneming die hij bijstaat. Bij het bereiken van de beste oplossingen is uitstekende juridische kennis belangrijk, maar snelheid, creativiteit en doortastend optreden net zo.

Mart heeft veel ervaring opgedaan in zaken op het gebied van faillissementsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en vastgoed waarin voor zowel grote bedrijven als het MKB werd opgetreden. Op verzoek van diverse vakbladen schrijft hij regelmatig artikelen over zijn vakgebied. Mart is sinds 2020 verbonden aan Lexington Advocaten en was daarvoor als advocaat meer dan 10 jaar actief bij een groter commercieel kantoor in de Randstad. Hij werkte ook lange tijd als curator. Daarnaast heeft hij in interim-functies veel relevante juridische ervaring opgedaan.

Mart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Insolventierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Praktijkgebieden